Mijn basis is algemeen humaan fysiotherapeut. vanuit hier ben ik mij verder in het vak fysiotherapie gaan bekwamen, waaruit onder andere ook de dierfysiotherapie is gekomen. Dit was overigens mijn doel om fysiotherapie te gaan studeren, omdat ik graag met paarden wilde gaan werken.

In het humane stuk heb ik een aantal specialisaties waaronder lymfoedeemtherapeut, volldig gecertificeerd dry needle therapeut, cranio sacraal therapeut en ook medical taping. Binnen dit gedeelte van mijn vak maak ik gebruik van al deze expertises en ben ik hands-on therapeut. Dit houdt in dat mijn behandeling uitlsuitend bestaan uit therapie op de tafel waarbij ik mensen aan raak en dus ook heel veel gebruik maak van massages. Clienten komen in veel gevallen ook speciaal voor massage therapie. Heeft u oefentherapie nodig, voor bijvoorbeeld revalidatie na een operatie en/of ongeluk, dan heb ik hiervoor een netwerk van mensen met ieder hun kracht en specialisatie, waar u terecht kunt.

U kunt naar mij toe komen in mijn praktijk op de Oudedijk 139-B in Rotterdam-Kralingen of in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor uiteenlopende klachten, maar ook voor een ontspannende massage. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar worden de kosten gedeeltelijk of geheel vergoed.

Voor meer informatie kijk op www.fysiotherapieottevanger.nl